Elsa Corolleur


Artiste - Decorateur

Thema 

Portretten


Tijdens de workshop Portretten gaan we monoprints creƫren met het gebruik van papieren, sjablonen, afdrukmaterialen en een gelatine-press. We tekenen portretten en maken printen van portretten. Je maakt contact met het zaadje van jouw ongeremde creatieve vermogens zodat elk werk een kleurrijke compositie wordt zonder dat je verstand van tekenen of schilderen hoeft te hebben.

Ik leer je de basis van het afdrukken van allerlei materialen op verschillende manier, het oefenen met papiersoorten, de techniek van ghost-print en het gebruik van sjablonen voor meer drukeffecten.

Aan het einde van de dag heb jij een hele collectie prints gemaakt die op talloze manieren na-bewerkt kan worden. Maar misschien vind je ze meteen al zo mooi dat je ze direct aan de muur hangt!

Je zult je verwonderen over de oneindige mogelijkheden van deze techniek en het gevoel van een ware kunstschilder ervaren.

Tijd: van 10:30 tot 16:00

Locatie: Tesselschadelaan 17, Hilversum.

Kosten: 80 euro p.p. incl. papier, verf, planten, koffie, thee, en gezonde snacks.

De gel-press en de roller zijn na afloop van de workshop eventueel te koop.

Maximun 10 personen, minimum 3.


Aanmelden hieronder en definitieve inschrijving na betaling op:  

IBAN / rekeningnummer: NL 13 ABNA 0505 7752 04 onder je naam, datum en titel workshop (Portretten) Wil je liever contant betalen? Dat kan. Neem dan contact met me op voor de voorwaarden. 


 

Download hier de PDF document

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.